Mi állhat a női gondok/betegségek hátterében?


Elég sok ilyen témájú Thetahealing ásásom volt már a témában ésMi állhat a női gondok, betegségek hátterében?

összegyűjtöttem a lehetséges kiváltó okokat, érdemes rajtuk elmélkedni, sokszor már a felismerés, hogy ilyen lelki blokkunk lehet segít a helyzeten, javít a betegségek helyzetén:

– Bántalmazás: általában családi erőszak, anyát veri apa, tehát a lánygyermek nem akar igazán nő lenni, megtagadja önmagát, ne hogy őt is bántalmazzák a férfiak. Ide jön még a szexuális bántalmazás is, akár előző életből, hogy nem akarja a nő a férfit befogadni, mert az bántani fogja. Tehát a teste védekezik, akár hájjal akár betegséggel távol próbálja magát tartani a férfiaktól.
– Nem vagyok elég jó, nem vagyok elég jó nő: Ezek a hitrendszerek akár gyermekkori trauma miatt akár előző életből erednek, nagyon meghatározóak. Itt általában a páciens tudatosan is így gondolkodik. Sokszor eleve önbüntetés program fut a dolog hátterében.
– A szülők fiút vártak, tehát a lány gyermek megpróbál megfelelni és fiúként viselkedni. Ennek köszönhetően pedig elnyomja a nőiességét, ami betegséget is okozhat. A születésnél lévő blokkokra érdemes itt rögtön ránézni.
– Anyával való rossz kapcsolat, megoldatlan feladatok: Anya testesíti meg a női energiákat, ezért a viszonyt tudat alatt (és felett) tisztítani kell.
Ezek talán a legszembetűnőbb okok, de feljöttek még többször a következők is: megalázottság, elnyomottság, megcsalás, elhagyás.Ezeken mind érdemes végigmenni.
Ha egyedül nem megy segítek!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük