Tények, tévhitek az önismereti módszerekről


 

Ember

Mivel mostanában nagyon hangzatosan hirdetik magukat az egyes önismereti vagy blokkoldási technikák ezért szeretnék néhány dolgot tisztázni.

Mi az hogy blokkoldás? Az ember életében lévő akadályok megoldása, eltávolítása. Én minden lélekoldási,energetikai módszert ide sorolok, hiszen a lényeg ugyanaz, cél a problémák megoldása, legyen az testi vagy lelki probléma. Tudom, hogy többen a Thetahealinget se mondják blokkoldási módszernek, mert nem kioldja a blokkot, hanem hitrendszeri cserét végez, de tulajdonképpen ugyanazt teszi, megoldja a problémát, csak más körítést adnak neki, de a cél ugyanaz.

Szerény személyem ilyen önismereti módszernek veszem még a pszichológiát is, hiszen ott is a problémán való túljutás a cél, megértés által.

Milyen egyéb technikák vannak még? A legismertebbek: Kineziológia, Thetahealing, különböző más healingek, (rengeteg van minden nem sorolom fel), Access Bars és Body, különböző energetikai kezelések, vezetett meditációk, de akár még a hagyományos kínai orvoslás egy része is ide sorolható.

Egyet kell megérteni, nincs jó és rossz módszer, viszont minden egyén más és minden egyénnek más az energetikája, rezgése, tehát egyik se jó mindenkinek. Ki kell próbálni kinek mi a hatásos.

Nem véletlen, hogy pl. a kineziológiával valakinél szépen lehet előre haladni, másnál pedig egyáltalán nem. Mivel a kineziológia egy viszonylag régi módszer, kevés frissítéssel így el kell mondjam, hogy a viszonylag alacsonyabb rezgésszintű embereknek jól tud segíteni, viszont aki egy szintet meghaladott energetikailag annak már nem használ.

Viszont tudni kell, hogy egy percig sem szeretném lebecsmérelni a módszert, hiszen a népesség nagyon nagy százaléka még ezen a rezgésszinten van, az ő emelkedésükhöz szükséges a módszer. Ezek után jön egy újabb szint azoknak akik már energetikailag továbbléptek, nekik lehet jó például a most felkapott módszerek közül a Thetahealing. Ez a módszer az én utamat is nagyban segítette egy darabig, de már egy jó ideje meghaladtam a rezgését és érdemben már nem használom. Viszont vannak olyan kezeléseim, amikor még használom, mert az egyénnek az a legmegfelelőbb.

A vezetett meditációk is e 2 rezgésszinthez simulnak a legjobban, mert olyanokat vonz az a technika akik még keresik a miérteket. Ilyen például az előző életes utazások. Kutatod, hogy miért történt velem a baj, a probléma miért van ott, stb.

Egy szint után már nem fogod keresni a miérteket, de erre meg kell, hogy érj. Amíg még nem értél meg rá, használd az előbb felsorolt eszközöket, módszereket mert neked hasznosak lesznek.

A tudatossághoz hozzá tartozik, hogy az emberek nem keresik a miérteket, elfogadják ami van és ,ha nem a legjobb, szeretnének rajta változtatni.

És akkor most megosztanék veletek valamit, amit talán még nem írt le senki. Nem vagyok benne biztos, lehet már megtették előttem, csak én nem találkoztam az írással.

Az embernek számos főcsakrája van, nem csak az a 7 amiről oly sokat beszélnek spirituális körökben. Tudom, hogy egy vonalon már elindult a 8. csakráról a kommunikáció és a gyógyítás Magyarországon is. Tudjátok ez mint jelent? Energetikailag fejlődünk, emelkedik a rezgésszintünk. Ugyanis minél nagyobb a rezgésszinted annál több csakrát fedezel fel magadnál és annál többet tudsz használni is. Jelen pillanatban én olyan rezgésszinten vagyok, hogy megmutatkozott előttem a 13. csakrám és én legtöbbször a 12. csakrámat használom gyógyításra, de ez korántsem a fejlődésem vége 🙂

Viszonylag kevés ember találkozik velem, találkozhatna jobb marketinggel akarom mondani nagyobb láthatósággal akár több ember is, de még nagyon nem annyi, mint a kineziológiával és a Thetahealing-gel például, mert az emberek kisebb hányada rezeg még ezen a szinten. Mindez rendben van, remélem, hogy sokan fognak még sokkal magasabb szinte is kerülni, őket már nagyon várom, sok mindent tudnának nekem ők tanítani. (tanítás szó nem is a legjobb, utat tudnának mutatni)

Egy szóval az a fontos, hogy az ember minél tudatosabb legyen és minél inkább önmaga legyen.

Ha eléred azt, hogy belelépj, használd az erődet olyan gyorsan fogsz fejlődni, hogy gyorsabb leszel, mint egy vadászrepülő. 🙂

Remélem érthető volt az írásom, és látjátok ti is, hogy minden módszernek megvan a maga helye és ideje a fejlődésben. Nagyon sokat köszönhet az emberiség mindegyiknek, hisz sok ember a népszerűbb technikák megismerésével indul el a maga önismereti útján. 

Forrás: www.tuskesbeata.hu