07.19. 18.00 Lélektárs behívó meditáció és workshop


Lélektárs behívó meditáció

Harmónikus párkapcsolatra vágysz?
Sokszor kerülsz nézeteltérésbe a pároddal?

Ha nem tudod biztosan, hogy akivel együtt vagy ő megfelelő –e számodra, vagy ha szingli vagy és szeretnél megfelelő párt magadnak, akkor ez a te napod!

Párkapcsolati tréning

Tisztítani fogjuk szex csakrát és a szív csakrát érintő lenyomatokat, ami a párkapcsolati részedért felelős. Tisztítjuk az “exek” által okozott sérelmeidet is és az egyéb párkapcsolati blokkjaidat. Majd a tisztítás után lesz egy lélektárs behívó meditáció, ahol összekapcsolódhatsz a neked való pároddal.

Megtapasztalhatod milyen ő, rájöhetsz ki ő (esetleg már ismered vagy sem). Energetikailag egymásra foglak titeket hangolni.

A program egy 20-30 társtalálást megakadályozó hitrendszeri oldást is tartalmaz a saját módszeremmel, ami az Eredet Energia Harmonizálás.

Garantálom, hogy optimistábban, jobb hangulatban és energetikailag letisztítva fogsz haza menni és sok felismerésben lesz részed, ami meghatározza az életedet.

Párkapcsolati meditáció

Ez egy nagyon különleges és összetett program lesz. A program előre láthatóan 20.30-ig tart.

Előre bejelentkezés szükséges!
Hozzájárulás: 10.000 Ft/fő

 

 

Ha nem tudsz részt venni a programon, de érdekel a program, akkor vedd meg a meditációról a hanganyagot 6.990 Ft-ért!

Ehhez írj nekem az űrlapon keresztül vagy látogass el a www.parkapcsolati-problemak.hu oldalamra, ahol több ilyen témájú hanganyagot is megvásárolhatsz. Ezeket a hanganyagokat vásárlás után emailben küldöm el neked.

Helyszín:

Jelentkezz Most az alábbi űrlap kitöltésével: