Gyökércsakra meditáció és 19.00-tól pénzügyi blokkok oldása workshop


18.00 Gyökércsakra meditáció

 

Kinek való a  gyökércsakra program? Neked, ha:

  • fáradtnak és energiahiányosnak érzed magad
  • bizonytalan vagy
  • félelmeid vannak
  • stresszes vagy 
  • agresszív vagy
  • pénzügyi nehézségeid vannak

Ha bármelyiket tapasztalod magadon, kérdezd meg, hogy hozzájárulás lenne –e az életedhez ez a program! Ha igen a válaszod, szeretettel várlak!

Ami a gyökércsakra meditáción várható:

19.00-tól pénzügyi blokkok tesztelése és oldása várható theta agyhullámi állapotban

A blokkoldás Eredet Energia Harmonizálással fog 100%-os sikerűvé válni. A módszerről bővebben http://tuskesbeata.hu/modszereim/eredet-energia-harmonizalas/

40-50 hitrendszeri blokkot gyűjtöttem össze a témában, amiket oldani fogunk, ezen kívül a helyszínen közösen összeírjuk még az aktuálisakat.

Olyanok dolgokat fogunk oldani, mint: a pénz gonosz, koszos, a gazdagok gonoszak, szegénységi fogadalmak, pénzhez való viszony, gazdagsághoz való viszony, vallási hitrendszerek, a pénzért keményen meg kell dolgozni és még sok a témában összegyűjtőt blokk.

A program kb. 21 óráig tart.

Garantálom, hogy a program végére egy blokk se fog ezekből maradni Nálad!

A 2 program tökéletesen kiegészíti egymást, a csakratisztítás növeli az energiaszintet, ami nagyobb fokú oldódást és változást eredményezhet!

A programok ára:

A meditáción való részvétel 3.000 Ft

A pénzügyi blokkoldás workshopon való részvétel: 10.000 Ft

A meditáción és a blokkoldás workshopon való együttes részvétel is: 10.000 Ft

Ha nem tudsz részt venni a programon, de érdekel a program, a meditációról a hanganyag megvásárolható 3.000 Ft-ért! Ha szeretnéd a hanganyagot írj nekem az űrlapon keresztül!

Helyszín:

 

A gyökércsakra funkciói:

Ez a csakra adja meg azt az érzetet, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és örülünk a körülöttünk lévő világnak. Itt kapcsolódunk az anyaföldhöz. A csakra kiegyensúlyozatlansága az anyagi javak utáni túlzott vágyban, a mohóságban, a túlzott alkoholfogyasztásban és érzelem nélküli szexualitásban mutatkozik meg. Ilyenkor örök elégedetlenek vagyunk. Ez végül kétségbeeséshez és elkeseredéshez vezet, mivel sohasem tudjuk összehangolni alapvető fizikai szükségleteinket spirituális tudatosságunkkal. Félelem és bizonytalanság lesz úrra rajtunk és kimerültek leszünk.

Jelentkezéshez vagy érdeklődéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

    [recaptcha]