5 dolog, ami megölheti a párkapcsolatot


  1. Kötelező szex

Nem kell mindig szexelned, amikor a másik akar, ha éppen neked nincs kedved. Nyugodtan mondhatsz nemet, de figyelj arra, hogy te viszont szólj, amikor neked van kedved. Figyeljetek egymás igényeire és hangoljátok össze azokat.

Testem szeretnél most szexelni? És most? És most? Kérlek testem mutasd meg a másik testének, hogy mire vágyom!

  1. Megtagadod önmagad

Ha szeretsz valamit, kérlek attól, hogy van párod, ne add fel azt! Hogyan hangolhatnám össze magamat és a páromat anélkül, hogy feladnám azt aki vagyok?

  1. Ha feladod a szabadságodat

Nem kell mindig együtt mennetek mindenhová, maradjon meg a szabadságod, hogy azt csinálhass, amit csak szeretnél. Természetesen jó, ha összeegyeztetitek ezek a programokat és akkor a másik nem érzi magát magányosnak vagy elárultnak.

Hogyan lehetne meg a szabadságom a párkapcsolatban bűntudat és játszmák nélkül?

  1. Ha nincsen közös céljaitok

Fontos, hogy megbeszéljétek mire vágytok és mit szeretnétek együtt teremteni.

Mi az a dolog, amit csak együtt tudunk teremteni? Mit teremthetünk együtt, amit még elképzelni sem tudunk?

  1. Ha nem töltötök együtt minőségi időt

A közös programok, emlékek, amiket együtt éltek át nagyon fontosak. Hatalmas az összetartó erejük. Kérlek, semmiképp ne hagyjátok ki, viszont törekedjetek az olyan programokra, amik mindkét fél számára táplálóak. Mi az a közös program, ami mindkettőnk számára tápláló lehet itt és most? Hogyan élvezhetnénk itt és most egymás társaságát könnyedén? Hogyan találhatnánk meg azt a programot, ami itt és most a legtöbbet teremti számunkra?

Minden jó tanácsot amit kaptál, olvastál, hallottál vagy magádévá tettél élőben, az interneten, újságban, tévében és rádióban a párkapcsolatról, hogy hogyan kell jól csinálni hajlandó lennél elpusztítani és nem teremtetté tenni isten tudja hányszorosan? POC POD