Access Bars – tudatosság egyszerűen


Nézzük meg először, hogy mi is az Access Bars?

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmeket és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, akkor az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és ezáltal ne jöhessenek fel automatikusan. Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve , hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!

Ugye milyen jól hangzik? Kényelmes, könnyed módszer, mellyel egy masszázságyon relaxálva a fejedet néhány ponton érintve megváltozhat az egész életed.

Nézd meg az Access Barsról az alábbi videót, magyar felirat beállítató hozzá!

Ha kedvet kaptál a tanfolyam elvégzéséhez, kattints ide.

tízmilliószoros napi meditáció

Ízelítő az Access Consciousness eszköztárából

Amiket minden nap érdemes használni! Hidd el megéri, mert már ezek megváltoztatják az életedet!

Az Access Consciousness rengeteg nyitott kérdést használ, ezekből gyűjtöttem össze a lemegalapozottabbakat, amik azonnal segíthetnek neked a problémák megoldásában. Amit az elején fontos kiemelnem az az, hogy az a jó kérdés amire nincs válasz. Ezzel megadjuk a lehetőséget az univerzumnak, hogy meglepjen minket és bárhogy teljesítse a kérésünket/kérdésünket ?

 

Azt szeretném, hogy te aki ezeket a sorokat olvasod, kezdj el játszani a kérdésekkel. Használd őket minél többször, alkoss saját kérdéseket.

 1. Kié ez az érzés? Érzéseink kb. 98%-a nem a miénk, tehát felvettük őket a környezetünkben lévőktől, pl. családtagoktól, munkatársaktól, érzékenyebbek akár idegenektől az utcán is. Miben nyilvánul ez meg? Például, az irodában ideges a kollégád, és azt veszed észre, hogy egyszer csak görcsbe rándul a gyomrod. Nem érted, hogy miért. Ha tudatos vagy körülnézel és ráeszmélsz, hogy a kollégád ideges nem is te. Tehát ha felteszed a kihez tartozik ez az érzés kérdést érezni fogod, hogy nem a tiéd. Hogyan tudod meg, hogy tiéd -e az érzés? A következő pontban elmagyarázom neked miként tudod megkülönböztetni, hogy valami igaz -e rád vagy sem. Használd ezt a kérdést fájdalmaknál, negatív érzéseknél és meglátod, hogy számtalan dolog nem a tiéd. Ha pedig nem a tiéd az érzés akkor küld vissza a feladónak tiszta tudatossággal csatolva.
 2. Könnyű vagy nehéz Erre a pontra tértem ki már az előzőben is egy kicsit. Ezzel az eszközzel tudod eldönteni, hogy valami neked igaz-e vagy sem. Ha valami igaz számodra akkor könnyebb lesz tőle a tested, ha valami hamis vagy nem igaz neked akkor pedig elnehezül a tested. Kérlek kommunikálj a testeddel, figyeld meg számodra hogyan mutatkozik meg a könnyű és a nehéz. Lehet ha igaz valami bizseregni fog a tested pl. légy kreatív és találd meg hogyan kommunikál veled a tested. Hidd el el fogod tudni dönteni, hogy mi számodra igaz és mi hamis.
 3. Problémák esetén használd ez a 4 kérdést egymás után és figyeld az érkező jeleket melyekkel megoldódhat a problémád!    1. Mi ez? 2. Mit tehetek vele? 3. Meg tudom változtatni? 4. Hogyan tudom megváltoztatni?
 4. Az egyik jolly joker kérdés a következő: Mi más lehetséges még?
 5. A másik ilyen kérdés pedig: Hogyan lehetne még ennél is jobb?
 6. Használd az Access mantrát minden nap akár többször is. Ez a következő: Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felem! ?
 7. Access tisztító mondat. Nem írnám le minden egyes szó jelentését, az rengeteg helyen megtalálható, és nem az a lényeg, a lényeg, hogy használjuk minden negatív érzésre, problémára. Igazából arra való, hogy összezavarja és kiiktassa az agyat. Ami egész biztosan megtörténik ?Helyes, helytelen, jó, rossz, POC, POD, minda9, rövidek, fiúk és túlontúl.
 8. Érdekes nézőpont Ez szintén egy csodás eszköz, ha valaki olyat mond neked ami nem egyezik a nézeteiddel ahelyett, hogy felkapnád a vizet inkább mondd magadba vagy hangosan, hogy ez egy érdekes nézőpont ? Ez csak egy példa volt, de számtalan esetben használhatod ezt az eszközt.
 9. És a végére még egy csodás kérdés ?Milyen örömteli csoda vár ma rám?

Örülnék, ha visszajeleznéd milyen változások történtek az életedben az eszközök használatával :), kérlek írd meg nekem e-mailben azinfo@tuskesbeata.hu-ra.

Ha a többi eszközzel is meg szeretnél ismerkedni várlak tanfolyamaimon és egyéni kezeléseken.

További információ a módszerről és jelentkezés az alábbi űrlapon!

  [recaptcha]

  “BARS KISOKOS

  MI A BARS?

  A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

  MIT HOZ LÉTRE EGY ACCESS BARS KEZELÉS?

  Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

  Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.

  A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre.

  MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

  Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

  A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

  MEDDIG TART EGY ACCESS BARS KEZELÉS HATÁSA?

  Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

  A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.

  MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT?

  Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?

  Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést.

  KINEK TEHET JÓT EGY BARS KEZELÉS?

  Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében!

  Vannak olyanok, akik nem értékelik a relaxációs élményt, és úgy gondolják, hogy időpazarlásról van szó, míg mások, akiket érdekel a változás, és az életük megváltoztatása, sokkal lelkesebbek. Arra biztatunk, hogy a “bárfuttató” erőfeszítéseidet az utóbbi csoportra koncentráld, akik többnyire a népesség azon 47%-ába tartoznak, akikről korábban már beszéltünk.

  LEHET-E GYEREKEK ÉS CSECSEMŐK BÁRJAIT FUTTATNI?

  A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Abból a szempontból inkább hasonlítanak az állatokra, mint a felnőttekre, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt.

  Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!

  MEG TUDJÁK-E TANULNI A GYEREKEK A BÁROK FUTTATÁSÁT?

  Természetesen! Mivel a gyerekeknek kevesebb elképzelésük van arról, hogy mi lehetséges és mi lehetetlen, nagyon hatékonyan, kevesebb korláttal futtatják mások bárjait. Habár a gyerekek kisebb testben élnek, gyakran sokkal hatalmasabbak és erősebbek hajlandóak lenni, mint a körülöttük élő felnőttek. Láttál már gyereket, aki egy egész teremnyi ember figyelmét irányítja?

  KI FUTTATHATJA MÁSOK BÁRJAIT?

  Bárki meg tudja tanulni a Barst. Semmiféle előzetes egészségügyi tapasztalat, vagy anatómiai tudás nem szükséges hozzá. Csak annyi kell, hogy hajlandó legyél megtanulni és elvégezni egy egynapos tanfolyamot.

  HONNAN ERED A BARS?

  A barst 1990-ben csatornázta Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója. Azelőtt nem létezett.

  JÓ HATÁSA LEHET-E AZ IDŐSEKRE/BETEGEKRE/FOGYATÉKKAL ÉLŐKRE?

  Igen.

  LEHET-E TERHESSÉG ALATT A BAROKAT FUTTATNI?

  Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)

  Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

  MENNYI IDEIG TART EGY ACCESS BARS KEZELÉS?

  Általában 60-90 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi.

  MENNYIBE KERÜL EGY BARS KEZELÉS?

  Ez teljesen a kezelőtől függ, aki a kezelést ajándékozza. Független kezelőkről van szó, akik saját maguk állapítják meg az áraikat. Van, aki teljes, és  rövid kezeléseket is ajándékoz. Expókon, egészségnapokon gyakran megtalálhatod őket, itt általában rövid kezeléseket adnak kedvezményes árakon. Vannak facilitátorok, akik Bars csereberélő estéket szerveznek, ahol kedvezményesen vehetsz igénybe bemutató kezeléseket.

  MELYEK A BARS HOSSZÚTÁVÚ HATÁSAI?

  A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.

  EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?

  Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik.

  VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?

  Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal.

  ÁRTHAT-E A BARS?

  Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

  VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI?

  Csak azoknak, akik nem hajlandóak erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt.

  HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?

  Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog “történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben az egész életed megváltozik.

  TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

  Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.

  Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.

  Sokan használták az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy “gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, az arthritis, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar.

  HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

  Még egyszer, nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.

  Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy Access Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja.

  MIKOR ÉRDEMES FUTTATNI A BÁROKAT?

  Valahányszor remekül akarod érezni magad!

  Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be.

  LE KELL FEKÜDNI A BARS KEZELÉSHEZ?

  Nem szükséges lefeküdni, bár igaz, hogy a fekvés a befogadó számára elősegíti az ellazulást, a kezelés ajándékozója számára pedig könnyedséget és kényelmet jelent. Ha azonban a háton fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megteszi.”

   

  Forrás: Access Consciousness Blog

  Fordította: Békési Veronika

  www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol/