Minden kedden!10.00-17.00-ig Access Bars és testkezelések cserebere és kipróbálás


Tüskés Beáta Bars kezelés tanfolyam

 

Kényelmes, könnyed módszer, mellyel egy masszázságyon relaxálva a fejedet néhány ponton érintve megváltozhat az egész életed.

Ha már  Access kezelő vagy és gyakorolnál vagy kényeztetnéd magad akkor szeretettel várlak erre a csere napra és beszélgetésre, tisztításra, ha pedig még csak most ismerkedsz a módszerrel, akkor kipróbálhatod miről is van szó. Megtapasztalod a tisztítás egyik legkönnyedebb módszerét.

 

 

 

Mi is az Access Bars?


Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmeket és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, akkor az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és ezáltal ne jöhessenek fel automatikusan. Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve , hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!

Ugye milyen jól hangzik?

Előre bejelentkezés szükséges: info@tuskesbeata.hu email címen.
Hozzájárulás kezelőknek: 3.000 Ft kipróbálóknak 5.000 Ft
Gyermeket is egész nyugodtan lehet hozni!

Kérdésed van? Írd meg most!

    [recaptcha]