Access Bars kezelői tanfolyam


Eleged van már a problémákból? 

Szeretnéd megváltoztatni az életed egy könnyed módszerrel?

Szeretnéd esetleg mások életét is jobbá tenni?


Akkor ez az egy napos tanfolyam Neked való!

Nézzük meg először, hogy mi is az Access Bars?

Access Bars
Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmeket és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, akkor az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és ezáltal ne jöhessenek fel automatikusan. Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve , hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!

Ugye milyen jól hangzik? Kényelmes, könnyed módszer, mellyel egy masszázságyon relaxálva a fejedet néhány ponton érintve megváltozhat az egész életed.

Bars kezelés

Bars kezelés

Access Bars Tanfolyam:
Ezen a napon megtanulhatod a bárjaid futtatását.
A tanfolyamon az elméleti oktatás mellett 2 kezelést adsz és 2 kezelést kapsz, és ezen kívül átadok egyéb remekül használható eszközöket is a kezedbe.

Bars Facilitator

A tanfolyamról hivatalos Access Consciousness által elismert Access Bars oklevelet adok, mellyel lehetőséged lesz másokat kezelni.

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges a info@tuskesbeata.hu címen.


Nemzetközileg meghatározott tanfolyami díj 18 év felett: 65.000Ft
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 32.500 Ft
16 éves kor alatt: ingyenes (egy fő fizetett felnőtt kísérő mellett)

Jelentkezz a tanfolyamra MOST:

    [recaptcha]

    Access Body testkezeléssel , Eredet Energia Harmonizálással kapcsolatosan is keress!