Access testkezelés leírások


MIMIKRI (átvett minták törlése)

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával teremtettük az életünket ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Hogy mire értjük ezeket? Mások viselkedésére (család, tanítok, pár) mások életútjaira (amikor ugyanaz lesz a munkád mint a szüleidnek vagy más hozzátartozódnak), mások testtartására, gesztusaira. Mi történik ilyenkor? Az, hogy valaki más életét magadra vetted, tehát nem vagy az aki igazán vagy, nem vagy saját magad. Ha szeretnél kiteljesedni minden ilyen átvett mintát törölnöd érdemes.

A biomimetikus az, amit a testedbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat. Ez természetes képessége a testnek, ami által igyekszik beilleszkedni a körülötte lévő világba. Mimikrized mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan vagy energetikailag és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest. A biomimetrikus az, hogy hogyan próbálod magad a másikhoz képest elhelyezni a másik térűrjében. Ez olyan, amikor kapcsolatban vagy és igyekszel összehangolni mindkettőtöket.

90%-os agykapacitás beindítása

Tudtad, hogy jelenleg az emberiség átlagban az agykapacitásának kb. 7-10%-át használja? Ennek a kezelésnek a hatására ezt a százalékot tudjuk növelni, tehát könnyebb és gyorsabb lehet tőle a munka és a tanulás. Minden olyan tevékenység amihez az agyunkat kell használnunk. Nagy segítség lehet diákoknak vizsgaidőszak előtt és alatt, nyelvtanulásnál és minden olyan helyzetben amikor a memóriánkra van szükség.

 

Access Facelift – energetikai ránctalanítás

Az Access Facelift egy olyan tápláló energiákat tartalmazó arc és testkezelés, ami a test fiatalítását szolgálja visszafordítva ezzel az öregedés jeleit.
Ez a módszer egy, a dekoltázson, az arcon és a fejen, kézrátétellel végzett technika, amelynek a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatása van.
A tanfolyamon keretei között kapsz és adsz egy teljes energetikai ránctalanítás kezelést, valamint megtanulod, hogy hogyan kezelhetsz másokat.
Kozmetikusoknak, szépséggel és masszázzsal foglalkozóknak kifejezetten ajánlom, mert akár egyénileg, de például arckezelésbe is be lehet illeszteni ezeket az energiákat. A páciens nem tudja majd mit csináltál pontosan, de nagyon látványos és azt érzi majd sűrűn kell jönnie hozzád 🙂
Mire lehet még hatással?
– segíthet az alvásproblémákon
-javíthatja a látást és a hallást
– eltávolítja az ítéleteket
– tágítja a befogadásodat
– az érintett területeken gyógyít és táplálja a bőrt
– és még mennyi mindenre lehet hatással, amit megfogalmazni sem tudunk…

Nekem vagy egy jó példám erre. Egy szép, olyan plázacicás nő jött hozzám facelift kezelésekre, egészen pontosan 5x. Azért jött a kezelésekre, hogy kipróbáljon a botoxon kívül valami természetesebb ránctalanítást. Minden alkalommal beszélgettünk, az elején elmondta, nem tudja mit kezdjen magával és már unja a sablonos életét. A 4. kezelésre úgy jött, hogy elmondta 2 vállalkozási ötlete van és szeretne önállóan üzletet indítani. Olyan lelkes volt :), csillogott a szeme. Ez egy jó példa arra, hogy nem csak a ráncok de a nézőpontok is megváltozhatnak egy-egy kezelés alkalmával, és az ember levetkőzheti azt, ami meggátolja abban, hogy önmaga legyen.

Munkafüzetet kapsz, ami nagyon sok öregedéssel kapcsolatos tisztítást is kapsz.

Kb. 5-20 alkalom között érjük el a maradandó hatást a kezelésekkel.
Befektetés magadba:
Facelift tanfolyam 52.000.- Ft,
15 éves korig ingyenes, 16-18 éves korig féláron van (26.000.-Ft)

2 kezelés kapsz és kettőt adsz egy tanfolyam alatt.
Access consciousnessben regisztált kezelő leszel és oklevelet kapsz.

Jelentkezés: info@tuskesbeata.hu vagy 0670/5175452

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása- Új Access testkezelés
Mit is rejt ez a testkezelés?
Úgy látszik, hogy ez a kezelés feloldja a testben azt a programozást, ami arra késztet minket, hogy olyan emberekhez vonzódjunk, akik jól néznek ki, de a valójában nem táplálóak nekünk és a testünknek. A tested folyamatosan olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak neki, ami megsemmisíti a képességet arra, hogy lásd a jövőt, mert elvágtad minden befogadásod azért, hogy megkapd azt, ami nem kiterjedő neked és a testednek. A jövő érzékelése és a meghozott választások eredménye úgy látszik, hogy elérhetőbbé válik azok számára, akiken futtatták ezt a kezelést. Úgy látszik ez a jövő MINDEN területére vonatkozik.

Mikor én kaptam ezt a kezelést, az leírhatatlan élmény volt, úgy érzem egyből megváltozott bennem valami, és sok párkapcsolati probléma forrására is kinyit a szemem. Nem mellesleg az ember szexuális élete is jobbá fordulhat ezen energia megtapasztalása által 🙂
Hogyan lehetne még ez ennél is jobb?

 

MTVSS, Immunerősítő Testkezelés Tanfolyam

MTVSS a “választás” eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket kezelik vele.
Ha 20-30 héten át hetente kapsz ilyen kezelést, akkor a tested végre úgy fog működni, ahogyan kellene neki.

Mire jó az MTVSS?
– Erőssé teszi az immunrendszert
– Az egész test immunrendszerének stimulálására
– Minden olyan program feloldása, ami visszatartja a dolgokat a változástól
– Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
– Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
– Megkönnyíti a testünk működését edzés, torna, hegymenet, bármilyen fizikai igénybevétel esetén
– Hozzájárulás a test különböző részein felbukkanó nehézségek megkönnyebbítésére

Kompenzációs elcsúszás (túlélésből való kilépés, erőtlenség felszámolása, saját erő és hatalom visszanyerése)

Ez a tanfolyam arra jó, hogy visszanyerd az erődet és végre elkezd teremteni az életedet és a saját valóságodat.
A tanfolyam 3 órás és ezalatt megtanulod az elméletet majd 1 kezelést adsz és egyet kapsz. Amerikai oklevelet adok, mellyel te is kezelhetsz másokat ezzel a kezeléssel.
A tanfolyamra teával és rágcsálni valóval várlak.

Hozzájárulás az életedhez: 24.000 Ft,
16-18 éveseknek féláron, 15 éves korig ingyenes, ha van a gyermekkel fizető felnőtt.
Ha több tanfolyamot végzel nálam, akkor a másodiktól kezdődően minden további tanfolyamból kedvezményt adok számodra.

Előzetes bejelentkezést kérnék név, lakcím, e-mail cím, telefonszám megadásával az info@tuskesbeata.hu-ra.

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

Túlterhelt és kimerült izmokon használt kézrátétes kezelés. Általában együtt használjuk, de extrém esetekben (mint például kómában lévő páciensnél) esetleg egyenként kell használni a sikerhez.

Anaphilaktikus sokk, ahogy itt használjuk a kifejezést, egy kevésbé drasztikus változata annak, amikor méhcsípés ér egy arra allergiás személyt. Valószínűleg alkalmazhatod méhcsípésre is, és működik is.

Ahogy az emberek öregebbé válnak, egyre rugalmatlanabbá teszik a testüket. Lényegében bezárják a testüket az anaphilaktikus sokkba, ahol a testük elkezd bezárni és az öregedés rendszereit kezdi teremteni. Úgy érzékelem, hogy a zöme annak, amit öregedésnek hívunk, erről szól.

A feszes, merev izmú személynél biztosan van anaphilaktikus sokk és ez a kezelés segíthet. Ha valami trauma fordul elő, szintén segíthet ez a kezelés. A sokk mások ítéleteiből és ráerőltetett véleményéből is fakadhat. Ha elképesztő mennyiségű rárakott nézőpontot irányítanak feléd, sokkba kerülhet a tested.

>Ez hasznos ellazulást nyújt azoknak az embereknek, akik túledzették magukat, vagy természetükből fakadóan más dolgokat is túlzottan csinálnak. Használd ezt a folyamatot minden túlfeszült vagy kötött izomnál, ami nem lazul.

Ez a kezelés a túldolgoztatott állatnál éppúgy hasznos, mint egy a hangját, vagy testét túlterhelő énekesnél, táncosnál. Ha versenyen vagy, akkor használd ezt a kezelést, miután kész vagy a köröddel. Ha egy mozdulattól becsípődik, bezáródik valami, ezzel tudod ellazítani, kinyitni.

És mennyi mindenre lehet még ez a kezelés jó, amit még elképzelni sem tudunk? Megkérdeznéd a tested, neked hozzájárulás lenne-e egy ilyen kezelés? 🙂

A testtanfolyamon 1 kezelést kapsz és 1-et adsz. Oklevelet kapsz és regisztrálva leszel az Access Consiousness rendszerében.

Hozzájárulás:  24.000 Ft, ha már voltál nálam tanfolyamon, akkor neked 20.000 Ft

Fizető felnőtt részvétele mellett, 15 éves kor alatt ingyenesek a tanfolyamok és 16-17 éves korban fél áron vannak.

Jelentkezés: info@tuskesbeata.hu vagy 0670/517-5452

 

Sejtmemória

Leírás: A fizikai traumák hatását és hegesedést visszafordító kézrátétes kezelés.

A sejtmemória kezelés célja, hogy kikulcsolja a sejteket abból a nézőpontból, amibe beleragadtak, hogy visszamehessenek az eredeti dolgukhoz. Kiszabadítjuk a káros emléket a sejtből. Kitöröljük a trauma emlékét, amit a sejt nem engedett el.

Az  sejtekben, régi elfojtott érzelmi sejtemlékek tárolódnak, melyeket ha felszabadítunk a sejt információs rendszeréből, akkor bekövetkezhet az állapot javulás.

A sejtekben szabaddá válik az áramlás, a kezelés által az energiablokkok feloldódnak, így lehetőség nyílik a szervezet egészségének helyreállítására.

Ez egy rendkívül dinamikus kezelés, csodákat teremt, lehetővé teszi a testnek, hogy a gyógyulást válassza a betegségek helyett. Nagyon erőteljes mind embereken, mind állatokon.

A testtanfolyamon 1 kezelést kapsz és 1-et adsz. Oklevelet kapsz és regisztrálva leszel az Access Consiousness rendszerében.

Hozzájárulás:  24.000 Ft, ha már voltál nálam tanfolyamon, akkor neked 20.000 Ft

Fizető felnőtt részvétele mellett, 15 éves kor alatt ingyenesek a tanfolyamok és 16-17 éves korban fél áron vannak.

Jelentkezés: info@tuskesbeata.hu vagy 0670/517-5452

Áramkörök

Ez a testkezelés olyan embereknek és állatoknak segít, akik valamilyen traumát szenvedtek el a testükön. Lehet nem is emlékszel ezekre a traumákra, mert nagyon elrejtetted, és látszólag nyoma sincs a testeden.


Megkeressük a rövidzárlatos, nyitott, zárt, keresztezett, megszakadt, helyettesíthető, nem aktivált áramköröket. Ezek a dolgok tartják a helyükön sokszor azokat a krónikus problémákat, amiken nem jutnak túl az emberek. Úgy tűnik, elég sok közük van a rákhoz, mozgásszervi betegségekhez és más megbetegedésekhez. Amikor a bőrödet megvágják műtétkor, megszakítják az áramköröket. Ez meggyógyítja ezt. Epilepsziás rohamok esetén is segíthet.


A rövidzárlatos, nyitott, zárt, keresztezett, megszakadt, helyettesíthető, nem aktivált áramkörök okozzák a testben a nehézségeket. Nem engedi a gyógyulást megtörténni, mert rövidzárlat alakult ki.
Mindezekre hozunk megoldást ezzel az Access testkezeléssel.
A testtanfolyamon 1 kezelést kapsz és 1-et adsz. Oklevelet kapsz és regisztrálva leszel az Access Consiousness rendszerében.
Hozzájárulás: 24.000 Ft, ha már voltál nálam tanfolyamon, akkor neked 20.000 Ft
Fizető felnőtt részvétele mellett, 15 éves kor alatt ingyenesek a tanfolyamok és 16-17 éves korban fél áron vannak.


Jelentkezés: info@tuskesbeata.hu vagy 0670/517-5452

 

Tudatosság ellenes antitestek

Hol vagy tudatosság ellenes? Mi az, amit visszautasítasz tudni?

Akkor lehet futtatni, amikor a tudatosság ismeretlenné, vagy veszélyessé, vagy idegen tárggyá válik, amit le kell küzdeni.

Ajánlott például:

  • haladnál az életedben, de úgy érzed valami visszahúz

  • a tested testi tüneteket produkál mikor elhatározol valamit

  • egyhelyben toporogsz

  • belül érzed, hogy benned van a tudatosság, de nem találod az utat

A testtanfolyamon 1 kezelést kapsz és 1-et adsz. Oklevelet kapsz és regisztrálva leszel az Access Consiousness rendszerében.

Hozzájárulás:  24.000 Ft, ha már voltál nálam tanfolyamon, akkor neked 20.000 Ft

Fizető felnőtt részvétele mellett, 15 éves kor alatt ingyenesek a tanfolyamok és 16-17 éves korban fél áron vannak.

Jelentkezés: info@tuskesbeata.hu vagy 0670/517-5452

 

Kompenzációs elcsúszás (túlélésből való kilépés, erőtlenség felszámolása, saját erő és hatalom visszanyerése)

Ez a tanfolyam arra jó, hogy visszanyerd az erödet és végre elkezd teremteni az életedet és a saját valóságodat.

A tanfolyam 3 órás és ezalatt megtanulod az elméletet majd 1 kezelést adsz és egyet kapsz. Amerikai oklevelet adok, mellyel te is kezelhetsz másokat ezzel a kezeléssel.
A tanfolyamra teával és rágcsálni valóval várlak.

Hozzárárulás az életedhez:24ezer Ft,
16-18 éveseknek féláron, 15 éves korig ingyenes, ha van a gyermekkel fizető felnőtt.
Ha több tanfolyamot végzel nálam, akkor a másodiktól kezdődően minden további tanfolyamból kedvezményt adok számodra.

Előzetes bejelentkezést kérnék név, lakcím, e-mail cím, telefonszám megadásával az info@tuskesbeata.hu-ra.

-1 négyzetgyöke -influenza és emberi betegségek elleni kezelés

Sokszor vagy influenzás? Eleged van a megfázásokból?
Ha igen akkor ez az Access testkezelés neked való! Ki tudod hozni magadat és a családodat is egykettőre az influenzából!

A -1 négyzetgyöke olyan kézrátételes kezelés, ami dinamikusan segít túllépni a betegségeken. Megváltoztatja az immunrendszert, hogy elkerülje az újra megbetegedést. El tudja tüntetni a megfázást és influenzát pár óra alatt és megváltoztatja az immunrendszeredet. Használható álmatlanságra és ízületi gyulladásra is, ezen kívül epilepsziás állatoknál.

A tanfolyam 3 órás és ezalatt megtanulod az elméletet majd 1 kezelést adsz és egyet kapsz. Amerikai oklevelet adok, mellyel te is kezelhetsz másokat ezzel a kezeléssel.
A tanfolyamra teával és rágcsálni valóval várlak.

Hozzárárulás az életedhez: 24ezer Ft,
16-18 éveseknek féláron, 15 éves korig ingyenes, ha van a gyermekkel fizető felnőtt.
Ha több tanfolyamt végzel nálam akkor a másodiktól kezdődően minden további tanfolyamból kedvezményt adok számodra.