Betegségek lelki okainak oldása meditáció és a hozzá tartozó hitrendszerek tisztítása workshop


Tudtad, hogy minden betegségnek lelki eredetű oka van?

Lelki eredetű betegségek kezeléseHa sikerül megtalálni a legmélyebb okot, az ember le tudja tenni a testi problémáit és egészségesen élhet.
Ez az este kifejezetten ezekkel a betegséget okozó negatív blokkokkal foglalkozik. Az este alatt találkozhatsz önmagaddal és a beteg testrészeddel is, majd saját magadnak fogod kitisztítani azt. Tanúja lehetsz ahogy a sejtek regenerálódnak vagy újra épülnek.

A program leírása:
Ezen a napon a testi betegségek kerülnek a fókuszba, megkeressük a lelki eredetű okokat, kioldjuk őket, kitisztítjuk a testet.
Program:

• rezgésszint emelő, csakratisztító meditáció
• érzelem munka, érzelmi blokkok oldása
• találkozás a beteg testrésszel, kitisztítás meditációban
Minden meditációs est általános tisztítással és rezgésszint emeléssel kezdődik, mely felkészíti a lelket az aznapi „munkára”. A lélek nagyobb fokú megnyílása érdekében az angyalokat is segítségül fogom hívni.

A program egy részében meditáció várható a másik részben pedig a tudatalatti blokkokat fogjuk oldani.

30-40 hitrendszeri blokkot gyűjtöttem össze a témában, amiket oldani fogunk, ezen kívül a helyszínen közösen összeírjuk még az aktuálisakat.

Olyanok dolgokat fogunk oldani, mint: ha sok a problémám figyelnek rám, ha beteg vagyok törődnek velem, önbüntetés programok, szenvednem kell programok, nem  fogadhatom be mások szeretetét, nem vagyok elég jó, félek a változástól és még sok a témában összegyűjtőt blokk.

Az érzelmi blokkok oldása Eredet Energia Harmonizálással fog 100%-os sikerűvé válni. A módszerről bővebben http://tuskesbeata.hu/modszereim/eredet-energia-harmonizalas/

 

Amire mindenképp felhívnám a figyelmet, az a sok vízfogyasztás és a rendszeres jó minőségű étel fogyasztás már a meditációt megelőző napon is és a meditáció napján mindenképpen, mert rettentő mennyiségű energia fog felszabadulni, amit pótolni kell. Teát és nassolni valót minden résztvevőnek biztosítok.
Biztosíthatok benne, hogy a nap végén, energiával feltöltve és pozitív életszemlélettel fogsz haza menni.
Sok szeretettel várok mindenkit, akiket a sors erre a csodás programra hozzám vezet!


Meditációs napMire számíthatunk a meditációs nap után? (ezek általános tapasztalatok, egyénenként a hatás eltérő lehet):
• javuló életenergia
• testi funkciók javulása
• test méregtelítése
• megszűnő fájdalmak, testi problémák
• megszűnik a félelem a változástól, változtatástól
• eddigi negatív kapcsolatok rendeződése
• energiaszint növekedése
• harmónia az élet minden területén

Ezen változásokat mindenki máshogyan éli meg, van akinek pár napon belül tapasztalható a változás, de vannak olyanok is, akik hónapok múlva érzékelik csak az életükben az újat.

Legtöbb betegség a szeretet elfogadásával és adásával kapcsolatos problémákra és önmarcangolásra épül, ha ezt sikerül kitisztítanunk magunkból, akkor csodálatos átalakulásokon mehetünk keresztül.

 

A program ára: 10.000 Ft/fő
A helyek száma korlátozott, ezért mindenképp előre bejelentkezés szükséges!

 

Helyszín:

 

Jelentkezéshez vagy érdeklődéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

    [recaptcha]