Előző életek meditáció és párkapcsolati blokkok oldása workshop


Ha nincs párkapcsolatod, vagy olyan párkapcsolatban élsz, melyben nem érzel jól magad és rendszeresek a veszekedések, gyere el erre a meditációs estre!

Kinek való a program? Neked, ha:

  • ha szingli vagy és nem érted miért nem találsz normális párt magadnak
  • ha sok a konfliktus a párkapcsolatodban
  • ha párkapcsolati félelmeid vannak
  • stresszes a párkapcsolatod
  • ha bántalmazó párkapcsolatban élsz
  • ha nem lehetsz önmagad a párkapcsolatodban
  • ha bizonytalan vagy, hogy a párod megfelelő társ -e számodra

Ha bármelyiket tapasztalod magadon, kérdezd meg, hogy hozzájárulás lenne –e az életedhez ez a program! Ha igen a válaszod, szeretettel várlak!

 

18.00-tól párkapcsolati meditáció

2 meditációra lehet számítani, melynek témái a következők:
• rezgésszint emelő, csakratisztító meditáció
• előző életek oldása, fogadalmak, bántalmazások, önbüntetések

Nagyon érdekes megtapasztalásban lesz részed, ha megmutatkozik előtted, hogy hány féle életed volt már, miként élted meg, és a mostani életedet ez hogyan befolyásolja. Ha sikerül rájönnöd az összefüggésre akár azonnal megváltozhat az életed! Ha még nem utaztál előző életbe, akkor jó szívvel ajánlom, hogy próbáld ki, mert semmi máshoz nem hasonlítható.
A karma nem büntetés, hanem alkalom a tanulásra, fejlődésre. Ezeket a feladatokat mindig a lélek választja ki előző életeiben ért tapasztalatok alapján. Ha bizonyos helyzeteket vagy kapcsolatokat nem értesz az életedben, úgy tűnhet nincs rájuk megoldás. Ilyenkor mindenképp érdemes feltárni előző életeinket, megnézni honnan jöttél és mit hoztál magaddal. Mi az amit nem oldottunk meg, kik azok a lelkek akikkel nem oldottunk meg helyzeteket, melyeket áthoztunk feladatként ebbe az életünkbe.

19.00-tól Párkapcsolati blokkok tesztelése és oldása várható theta agyhullámi állapotban

A blokkoldás Eredet Energia Harmonizálással fog 100%-os sikerűvé válni. A módszerről bővebben http://tuskesbeata.hu/modszereim/eredet-energia-harmonizalas/

40-50 hitrendszeri blokkot gyűjtöttem össze a témában, amiket oldani fogunk, ezen kívül a helyszínen közösen összeírjuk még az aktuálisakat.

Olyanok dolgokat fogunk oldani, mint: párkapcsolatban szenvednem kell, félek az elköteleződéstől, akit én szeretek az mindig cserben hagy engem, féltékeny vagyok, szabad lehetek a szerelemben és még sok a témában összegyűjtőt blokk.

Garantálom, hogy a program végére egy blokk se fog ezekből maradni Nálad!

A 2 program tökéletesen kiegészíti egymást, a csakratisztítás növeli az energiaszintet, ami nagyobb fokú oldódást és változást eredményezhet!

A programok ára:

A meditáción való részvétel 3.000 Ft

A párkapcsolati blokkoldás workshopon való részvétel: 10.000 Ft

A meditáción és a blokkoldás workshopon való együttes részvétel is: 10.000 Ft
A meditációs nap után a következőkre számíthatunk (ezek általános tapasztalatok, egyénenként a hatás eltérő lehet):
• érzelmi egyensúly megtalálása
• megszűnik a félelem a változástól, változtatástól
• nőiességgel és férfiassággal kapcsolatos betegségek esetleges javulása
• nőiesség/férfiasság növekedése, nagyobb fokú megnyilvánulása
• megfelelő társ megtalálása
• a meglévő társsal való kapcsolat javulása
• eddigi negatív kapcsolatok rendeződése
• energiaszint növekedése
• nagyobb fokú teremtési képesség
• harmónia az élet minden területén

Ezen változásokat mindenki máshogyan éli meg, van akinek pár napon belül tapasztalható a változás, de vannak olyanok is, akik hónapok múlva érzékelik csak az életükben az újat.
Életünket nagyban befolyásolják a előző életben megtapasztalt traumák kapcsán kialakult blokkjaink, melyeket hozunk magunkkal. Sokszor nem is tudjuk, hogy egy-egy viselkedésünk nem is saját magunktól ered, hanem már előző életben „magunkra szedtük”. Vagy azért választunk mindig ugyanolyan párt magunknak, mert előző életünkben hibát követtünk el és megfogadtuk, hogy szenvedni fogunk.
Minden párkapcsolat, feladat számunkra, melyet meg kell oldanunk. Ők azok, akik leginkább tükröt tartanak elénk, hogy mi az a tulajdonság, viselkedés, amin változtatnunk kell. Be kell ismernünk, hogy minden, ami minket a párunkban zavar, azzal saját magunknak van dolgunk. Még ha nehéz is, de változtatnunk kell, hogy jobb lehessen az életünk.

Amire mindenképp felhívnám a figyelmet, az a sok vízfogyasztás és a rendszeres jó minőségű étel fogyasztás már a meditációt megelőző napon is és a meditáció napján mindenképpen, mert rettentő mennyiségű energia fog felszabadulni, amit pótolni kell. Teát minden résztvevőnek biztosítunk.
Biztosíthatok benne, hogy a nap végén, energiával feltöltve és pozitív életszemlélettel fogsz haza menni.
Sok szeretettel várok mindenkit, akiket a sors erre a csodás programra hozzám vezet!

Ha nem tudsz részt venni a programon, de érdekel a program, a meditációról a hanganyag megvásárolható 3.000 Ft-ért! Ha szeretnéd a hanganyagot írj nekem az űrlapon keresztül!

Cím:

Ha jelentkeznél vagy  kérdésed van keress meg a lenti űrlap segítségével!

    [recaptcha]