Vezetett meditációk


Mi is a meditáció?Vezetett meditáció

A meditáció gyakorlásával lecsendesíthetjük gondolatainkat, elmélyíthetjük a belső békénket. A meditáció elvezet a végső önismerethez, valódi Énünkhöz. A meditáció a boldogság kulcsa, mely megnyitja a öröm és a szeretet végtelen forrását.

Minden ember magában hordozza a békét és a szeretetet, de nem mindig tudja, hogyan kerüljön kapcsolatba valódi önvalójának forrásával. Meditáció alatt egy végtelen belső felfedezőútra indulunk, ahol utunk alatt feltárul előttünk saját lényünk színtiszta valódi formája.

Amikor értelmünket le tudjuk csendesíteni és nyugodttá válunk, érezni fogjuk, hogy egy új én és élet virrad föl bennünk.

Ha az értelem üres és békés, és egész lényünk szabad, gondolatok nélkül tudunk létezni, ilyenkor megláthatjuk legbensőbb vágyainkat, elakadásaink okát és ott abban a pillanatban meg tudjuk oldani problémáinkat égi vezettetés által.

Milyen meditációkkal találkozhatsz nálam?

  1. Csakratisztító meditáció: Ez a fajta meditáció több tréningnek és workshopnak is a része, mert emeli a rezgésszintet. Végigmegyünk a 7 fő csakrán és egyenként kitisztítjuk azokat, majd aktiváljuk őket.
  2. Reggeli, napindító meditáció: Ez egy stresszoldó meditáció, ahol az előző napok, hetek problémáit hagyod magad mögött, megtisztulsz a negatív energiáktól és felkészülsz az aznapi teendőid könnyedebb elvégzésére. Lelked megnyugszik, harmóniába kerülsz magaddal és a környezeteddel. Egyfajta lelki gyorssegélynek is nevezhetnénk. Ha valaki ezzel indítja a napot, akkor a nap folyamán végig nyugodtabb és pozitívabb lesz, hamarabb túljut a problémáin.
  3. Regressziós utazás : Ez egy vezetett meditáció ahol egy-egy problémád gyökeréhez utazunk vissza (akár előző életbe is) és kitisztítjuk a problémához vezető múltbeli eseményt. Itt tudni kell, hogy az univerzum csak azokat az emlékeket mutatja meg, amelyek elfogadására a lélek már készen áll. Ezért nem állíthatom, hogy mindenki előző életébe utazik vissza, mert sok lélek mélyen lezárja azt a csatornát, így lehet, hogy csak sokadik alkalommal fog visszautazni egyik előző életébe az illető.Ilyen regressziós utazásokat csoportos meditációk alatt csinálok különböző életterületekre lebontva. Ezen kívül betegségekre specializáltan egy-egy program keretén belül szervekbe és testrészekbe is lehetőség van utazni. Ezek nagymértékben segíthetnek az adott testi tünet, betegség legyőzésében.

Access Bars és Access Body testkezelések
kapcsán is fordulj hozzám!

További információért és egyéni bejelentkezéshez írj az alábbi űrlapon!

    [recaptcha]