Visszajelzések


“Én mindig szkeptikus voltam az ilyen dolgokkal szemben, de édesanyám kineziológus lett, nagyon sokat beszélgettünk ezekről a dolgokról pró és kontra, végül kezelésekkel sikerült meggyőznie! Sajnos mar nincs közöttünk ezert mást kellett keresnem mert a testem jelzett! Ekkor kerültem kapcsolatba Beával.
Már az első találkozás során kiderült ez valami más ez sokkal jobb mint eddig bármi.
Mar másnap érezhető volt a hatás! Pedig volt problémám bőven. Sokszor voltam Nála, mindig helyre tett, kipróbáltam a csoportos meditációt is ami szinten fantasztikus volt .
Köszönöm, Pisti”

“Szia Beáta!
Nekem nagyon tetszett a tegnap délutáni csoportos órád, nemcsak amiatt, mert minden negatív hitrendszert sikerült törölni, hanem főként azért, mert azóta igen kiegyensúlyozottnak és jól érzem magam, nincs bennem annyi szorongás és félelem a mindennapokban, ami eddig jellemző volt rám. Ezt a tartósságú belső nyugalmat eddig más módszerekkel nem tudtam elérni. 🙂
Köszönöm szépen a segítséget, megnézegetem a többi programot is, hátha érdekel valami.
Üdvözöllek:
Éva”

“Szia Bea! Mostanra már le merem írni, hogy valami csoda történnehetett ?Nem tudom, a 3 Access kezelés közül melyik hatott igazán, de egy biztos: nem az a gyerkőc jött haza velem, aki volt. Egy hét után vettem észre, hogy nem hallom “anya, szeretlek”, ami azt jelenti: “iItt vagy, anya?”. Illetve nem jött utánam mindenhova a lakáson belül. Aztán felsimerésemet megosztottam vele, és ezután sajnos újra visszatért a korábbi ismert állapot. Kb. egy hét útán azonban újra kikopott, és már a 8 éves önállóságával mozog egyedül a lakásban. Nem rohan, a leselkedő támadástól tartva. És bízik bennem, mert tudja, hogy akkor is itt vagyok neki, ha nem lát. És ismét bebizonyosodott számomra, hogy ha kiépünk a tapasztalataink és a múlt által meghatározott korlátozásából (ami nálam azt jelenti, hogy meg voltam győződve, az entitások okozzák a galibák, mint eddig mindig), és kérdésben vagyunk, akkor kiderülhet, hogy máshol kell keresni a problémát. És még az is lehet, hogy nem az ő, hanem az én kezelésem hozta meg a változást? Mindenesetre jó volt, hogy azokat a kezeléseket választottad neki (az ő energiájába belehelyezkedve), pedig én meg voltam győződve arról, hogy az egyik (aminek meg se tudtam jegyezni a nevét és lényegét) felesleges, és lehetne valami hasznosabbat választani helyette… Odáig jutottunk, hogy a napokban többszöl voltam lent a kukánál és a pincében is, lakáson kívül, ő meg a lakásban maradt. Szóval HÁLA árad!!! “

 

“Kedves Beáta!

06.15- én voltam, nőiség gyógyító meditáción. Akkor már majdnem egy éve HPV problémával küzdöttem. Voltam kontrollvizsgálaton most nyáron megint és eltűnt a HPV. Érzem, hogy a gyógyító meditációd is nagyban hozzájárult ehhez. Köszönöm a gyógyítást, a saját negatív erőim átalakításában a segítséget. További sikeres gyógyulásokat és gyógyításokat kívánok. Üdv:Nóra”