Nőiség gyógyító meditáció és nőiességgel kapcsolatos blokkok oldása


Egy csodálatos nőiséget gyógyító programra invitállak benneteket!

tízmilliószoros napi meditáció

Gyógyítani fogjuk meditációban a következőket:
– női méhet
– szakrális (szex) csakrát
– nőiességhez kapcsolódó betegségeket (ciszták, miómák, polipok, endometriózis, HPV, méhszájseb, petefészek elzáródás, meddőség stb.)

19.00-tól nőiességgel kapcsolatos blokkok tesztelése és oldása várható theta agyhullámi állapotban

A blokkoldás Eredet Energia Harmonizálással fog 100%-os sikerűvé válni. A módszerről bővebben http://tuskesbeata.hu/modszereim/eredet-energia-harmonizalas/

30-40 hitrendszeri blokkot gyűjtöttem össze a témában, amiket oldani fogunk, ezen kívül a helyszínen közösen összeírjuk még az aktuálisakat.

A program kb. 21 óráig tart.

Garantálom, hogy a program végére egy blokk se fog ezekből maradni Nálad!

A 2 program tökéletesen kiegészíti egymást, a csakratisztítás növeli az energiaszintet, ami nagyobb fokú oldódást és változást eredményezhet!

A programok ára:

A meditáción való részvétel 3.000 Ft

A nőiességel kapcsolatos blokkok oldása workshopon való részvétel: 10.000 Ft

A meditáción és a blokkoldás workshopon való együttes részvétel is: 10.000 Ft

 

Helyszín:

Minden nőnek javaslom ezt a programot, hogy jobban kiteljesedhessen az életében és nagyobb önismeretre tegyen szert!

“Az anyaméh minden emberi élet kapuja. Amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor az anyaméh az erő, a kreativitás, a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik – és öröm lesz úrrá a földön. De amikor a nő hangja nem kerül meghallgatásra, megválaszolatlan és elutasított marad, akkor a méh testi és tudati betegségek forrása lesz. A női méh kollektív állapota visszatükrözi földünk tudati állapotát. Amikor oly sok nő szenved daganatoktól, cisztáktól, frigiditástól, és erős menstruációs vérzéstől, vagy szexuális agressziót él át, akkor diszharmónia borítja el a világot. A női méh állapota közvetlenül visszatükrözi a női elmét, szellemet és tetteket.
Minden női érzelem tárháza a méh, összegyűjt minden érzést – jókat és rosszakat. Mostanra, a becsapott és tragikusan magukra hagyott nők helyzete révén a férfiak és a nők együttesen elérték a „negatív méh-energia” állapotát. Ez Magyarországon, nemzeti kihalásunk tendenciáit elemezve sokszorosan igaz.

A természetellenes élet, és az egészségtelen életmód állandósította a negatív méhenergiát, és ez válaszként táplálja az emberek problémáit a földdel, más emberekkel szemben, és a nők problémáit méhükkel szemben. A nő méhének állapota minden kapcsolatát visszatükrözi. Amikor a nő méhe egészséges, akkor élete ezt az egyensúlyt tükrözi vissza. Az a szeretet és törődés, amellyel a nő méhével bánik, visszatükrözi igazi emocionális, spirituális, fizikai és mentális egészségi állapotát. Sajnos, napjaink világában túl sok nő szenved valamilyen méh elváltozástól, mely betegségbe torkollik.”

Megjelent cikkemet a témában itt olvashatod: http://tuskesbeata.hu/2017/02/08/mi-allhat-a-noi-gondokbetegsegek-hattereben/

Jelentkezéshez vagy érdeklődéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:

    [recaptcha]