Tízmilliószoros napi teremtő meditáció


Van egy dédelgetett álmod? Vágysz valamire, vagy csak arra, hogy általában minden pozitívan alakuljon az életedben? Meditálj a tízmilliószoros napokon!
A tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmus szerint olyan napok, amikor a gondolat teremtő ereje tízmilliószoros erővel hat. Nem véletlenül olyan fontos, hogy ezeken a napokon csak kellemes, pozitív dolgokra és legfőbb vágyaidra gondolj, hiszen gondolataid által azokat teremted, azokat vonzod be életedbe, illetve álmaid is, ha aznap erősen gondolsz rájuk, tízmilliószoros valószínűséggel teljesülhetnek.

Amire számíthatsz ezen a meditáción:
A megszokottól eltérően csak egy rövid tisztítás lesz a program elején, majd az egész meditáció a teremtésről fog szólni és a pozitív megerősítések tudatalatti beprogramozásáról, majd a specifikus vágyak manifesztálásáról és földeléséről, hogy az itt a a földön fizikai szinten megvalósulhasson. Ezt egy földelési gyakorlattal fogjuk elérni. A meditáció végére relaxált, nyugodt és békés hangulatba kerülsz azt garantálhatom, ezen kívül a hangulatod is pozitív lesz. Mivel az egész folyamat théta agyhullámi állapotban fog zajlani ezért biztosított a tudatalattiba való magas fokú beépülés.

Amit tehetsz ezen a napon:
“Tartsd kordában a gondolataidat, és csak a pozitív gondolatoknak adj energiát. Ez nem jelenti azt, hogy letagadod a negatív eseményeket. Sőt! Buddha is arra kérte tanítványait, hogy nyugodtan vizsgálják meg a szenvedést, a negatív eseményeket, a rútat. Arra biztatta őket, hogy fogadják el ezeket olyan negatívnak, amilyenek. De ha van bennük egy kis pozitív, azt is keressék meg, vegyék észre. Ugyanez a feladatod a tízmilliószoros napokon: koncentrálj a jóra, és minden helyzetben próbáld meglátni a pozitív végkifejlet, a happy end lehetőségét. Természetesen az a legegyszerűbb, ha tudatosan figyelsz arra, hogy minden negatív gondolatodat pozitívra cseréld – és nemcsak a teremtő erejű napokon.
A tízmilliószoros napokon érdemes pozitív megerősítéseket, mantrákat használnod, és érdemes számba venned, hogy mi minden jó az életedben. Ha ugyanis számba veszed ezeket a jókat, akkor még több jót vonzhatsz a hétköznapjaidba (tízmilliószor annyit, mint amennyi van). Ezeken a napokon a meditáció és a vizualizációs technikák is jobban hatnak (ne feledjük el, hogy az eredeti tibeti ajánlás is a gyakorlásra vonatkozik), épp ezért most érdemes meditálnod.„

Befektetés önmagadba: 5.000 Ft/fő

További információ a tevékenységeimről a www.tuskesbeata.hu oldalon.
Szeretettel várlak, hogy együtt teremtsük a jobb életet!

Cím:

 

Jelentkezés az alábbi űrlapon keresztül!

    [recaptcha]